Spring naar content

Beste geïnteresseerde,

Er was erg veel animo om een stand te reserveren op De Utrechtse Boekenmarkt. Op dit moment lijkt het erop dat alle plaatsen op het Vredenburg bezet zijn.

Mail even naar eline@hetliteratuurhuis.nl om te vragen welke plaatsen er nog wel beschikbaar zijn, of om op een wachtlijst geplaatst te worden.

Vriendelijke groet,

Eline Driest

International Literature Festival Utrecht

===========================================================

 

Utrecht krijgt een jaarlijkse boekenmarkt op het Vredenburg. Tijdens het Uitfeest en tevens de start van het ILFU International Literature Festival Utrecht op 16 september 2018 vindt de eerste editie plaats. Na de benoeming van Utrecht tot UNESCO City of Literature hebben diverse partijen de handen ineengeslagen om de stad een jaarlijkse antiquarische boekenmarkt te geven. Onder meer Het Literatuurhuis, Utrecht Marketing en de Vereniging van Zelfstandige Uitgevers (VZU) doen mee. Hopelijk vormt het de start van een mooie traditie.

Op 16 september is in TivoliVredenburg  de hele middag een uitgebreid literair en muzikaal programma voor jong en oud te bezoeken, en elders in de stad presenteren ook de theater-, film- en beeldende kunstsector zich. Bij eerdere editie van het Uitfeest bezochten 60.000 mensen de stad, we hopen ook dit jaar weer op een grote opkomst.

Wilt u een kraam op de Utrechtse Boekenmarkt?
• De markt start om 09.30 en eindigt om 17.30.
• Een plaats op de grote Utrechtse Boekenmarkt kost bij deze eerste editie slechts 45 euro of 60 euro inclusief parkeerkaart. Het aantal plekken op het Vredenburg is niet onbeperkt.

PRIJZEN EX BTW

• Als u het onderstaande formulier invult, krijgt u van ons een betaalverzoek. Bij het voldoen van de betaling gaat u impliciet akkoord met het beheren van een marktkraam van 09.30 tot 17.30 (later starten of eerder vertrekken is niet mogelijk) en gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.