Spring naar content
Laden Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vandaag slaan het ILFU en het Nederlands Film Festival de handen ineen voor een dag lang literatuur en film. Met vier films met inleiding of nagesprek gebaseerd op romans van Nederlandse auteurs. Voor de film Dorst bieden we ook een speciale combideal met de Esther Gerritsen Book Club.

Coco heeft geen flauw idee wat ze met haar leven moet. Totdat haar moeder Elisabeth ongeneeslijk ziek blijkt te zijn. Ze ziet haar kans schoon en trekt bij haar moeder in om voor haar te zorgen. Dit ondanks hun afstandelijke relatie, en het feit dat haar moeder het liefst alleen wil sterven. Een zwartkomisch familiedrama over goede bedoelingen, idiote verwachtingen en de onvervulbare hunkering naar lotsverbondenheid.

Regie: Saskia Diesing, naar de gelijknamige roman van Esther Gerritsen.

Voorafgaand aan de film zal Peter Buurman met Esther Gerritsen spreken over de totstandkoming van Dorst en haar betrokkenheid bij het omzetten van de roman naar een filmscript.

 

Aansluitend op deze film is er ook een Book Club met Esther Gerritsen in Het Literatuurhuis. Wil je zowel naar de film als de Book Club? Schaf dan via ‘Tickets Huisvrienden’ de speciale combi-deal aan.

 

 

 

Schrijvers en artiesten:

Peter Buurman

Esther Gerritsen

vrijdag 28 september

Tijd: 14:00 - 16:00 uur
Ticketprijzen: €10
Soort:
Voertaal:

Word huisvriend
Website event
Locatie

Louis Hartlooper Complex
Tolsteegbrug 1
3511 ZN Utrecht

Share

Share