Spring naar content

Tickets

Je wilt graag naar een van onze ILFU-programma’s, leuk! Kaarten bestellen is heel eenvoudig:

  1. Je gaat naar het programma van je keuze.
  2. Ben je geen Huisvriend van Het Literatuurhuis? klik dan op Tickets.
  3. Ben je wel Huisvriend van Het Literatuurhuis? Klik dan op Tickets Huisvrienden

Koop je een kaartje bij Het Literatuurhuis? Dan krijg je een bevestiging van betaling in je mail. Voor evenementen in TivoliVredenburg krijg je ongeveer twee weken van te voren een e-ticket van TivoliVredenburg die je bij de toegang tot de zaal kunt laten scannen. Tot een dag voor de voorstelling kunnen we je nog een e-ticket toesturen.

 

Nacht van de Poëzie en de Kindernacht

De kaartverkoop van het grootste Poëziefestival van Nederland, de Nacht van de Poëzie , verloopt via www.nachtvandepoezie.nl. Ook tickets voor de Kindernacht kunnen via deze website besteld worden.

 

Huisvrienden

Huisvrienden zijn enorm belangrijk voor Het Literatuurhuis. Met je vriendschap geef je aan dat je de activiteiten van Het Literatuurhuis en literatuur in het algemeen een warm hart toedraagt. Onze Huisvrienden hebben een streepje voor; ze krijgen diverse privileges en kortingen bij voorstellingen en boekuitgaven.

 

Ook Huisvriend worden?

Het ILFU is een productie van Het Literatuurhuis. Wil je ook Huisvriend van Het Literatuurhuis worden? Ga dan naar Het Literatuurhuis. Je kunt kiezen uit de lidmaatschappen:

Huisvriend SOLO – 35 euro per jaar
Huisvriend DUO – 65 euro per jaar
Student – 20 euro per jaar

Na betaling via iDEAL ontvangt je direct je persoonlijke Huisvriendencode per mail waarmee je je kaarten voor ILFU kunt kopen.

FAQ:

Ik heb al kaarten gekocht maar nog niks ontvangen.

Voor kaarten die via Het Literatuurhuis gekocht worden voor evenementen die plaatsvinden voor TivoliVredenburg, ontvang je ongeveer twee weken van tevoren een E-ticket per mail. Voor vragen kun je terecht bij kassa [at] hetliteratuurhuis.nl

Kaarten die via TivoliVredenburg gekocht worden ontvangt u direct in uw mailbox. Geen e-mail ontvangen? Neem dan contact op met TivoliVredenburg: 030 - 2314544 (ma t/m za 13.00-18.00).

Ik kan helaas toch niet komen, kan ik mijn geld terug krijgen?

Geld teruggeven is helaas niet mogelijk. Dit staat ook op het e-ticket vermeld.

Andere ticketvragen? Wij zijn bereikbaar via:

T 030 231 8376 (bereikbaar ma t/m vr van 09.:30-17:00)
E kassa [at] hetliteratuurhuis.nl